Skip to Content

Victòria de prestigi

Victòria de prestigi

Be First!
by February 11, 2019 CHM

Gran victòria dels groc-i-negres enfront un Handbol Vilamajor, que lluita per l’ascens a Lliga Catalana.

En un gran inici de partit, els homes entrenats per Christian Stahringer, van començar a dominar el marcador, amb una gran defensa, i un ràpid joc col·lectiu, fent que s’arribés al descans amb un petit, però merescut avantatge de 3 gols, 13-16.

A la represa, els martorellencs, van sortir encara més conscienciats en l’importancia dels dos punts, fet que va fer-los marxar del marcador fins el 16-22, al minut 43. Tot i l’embranzida final dels locals, els del baix Llobregat, van guanyar per un ajustat 30-31.

Primers punts dels martorellencs en aquest 2019, que segueixen lluitant per sortir dels llocs de descens.

Fitxa tecnica: Christian Conforti, Oscar Pascual, Jordi Florenza 1, Roger Martin 2, Jamal El Cadi 2, Enric Utiel 4, Alexis Martinez 1, Alex Gimeno 2, Matias Stahringer 1, Xavief Ferri, Aleix Puche, Marcos Barrera 2, Cristhian Rostagno 9 i Santiago Sans 6.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*