Skip to Content

Descans merescut

Descans merescut

Be First!
by December 24, 2018 CHM


Els homes de Christian Stharinger, arriben al descans nadalenc, amb l’únic objectiu de recuperar efectius, desprès d’un primer tram de lliga plegat de lesions.

Després de les lesions de Gerard Llobet, Gerard Martínez, Enric Utiel, Guillem Amengual i de Joan Martínez, els groc-i-negres, aprofitaran l’aturada de nadal, per recuperar el màxim d’efectius possibles per acabar la primera volta de la competició.

Per Jordi Florenza, “hem patit massa, durant aquest primer tram de lliga, però, sortirem endavant amb la gran comunió que hi ha a l’equip”. A més, Florenza, assegura, “l’objectiu de la permanència, es a 2 punts, i hem de fer-nos forts als partits de casa, per estar més tranquils”.

El Primer Equip Masculí, tornarà a la competició el proper dissabte 19 de Gener a les Instal·lacions Esportives Municipals, davant l’Handbol Garbí de Palafruguell.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*