Guanyen lluny de casa

FullSizeRender (27)

El Juvenil Femení, va aconseguir la primera victòria lluny de les IEM, en el desplaçament més llarg de la temporada.

Desprès del mal partit de la primera jornada, amb només 9 gols, l’objectiu era clar, superar, la xifra golejadora del primer partit de lliga.

El partit va començar amb un intercanvi de gols pels dos equips i amb un marcador molt igualat, El Sarrià aconseguia marcar gols amb facilitat des dels seus laterals, m’entres les jugadores groc-i-negres, marcaven a través del seu bon joc col·lectiu. Tot i això s’arribava al descans amb 12-10.

A la represa, les martorellenques,van mostrar el seu gran joc ofensiu, i una immillorable actitud defensiva. Gràcies això i les recuperacions de pilota constants van ajudar, a portar un marge de 3 gols, al minut 55. Però un final d’infart, amb 2 exclusions per les del Baix Llobregat, van fer arribar a un final de cara o creu, però una aturada de Clara Mireia Càncer, van fer que les martorellenques s’emportessin els 2 primers punts de la temporada.

Attachment

FullSizeRender (27)

Leave a Comment

(required)

(required)