Comencen amb victòria

2017-10-08-PHOTO-00031943Primer partit de lliga i primera victòria del Primer Equip Femení.

Un inici bastant irregular, amb accions molt bones en el joc col·lectiu d’atac,  que van permetre a l’equip d’Agustín Bou, estar en tot moment al partit. En defensa, les martorellenques, van començar intenses i amb certa contundència per frenar el joc rival, basat exclusivament amb una jugadora. Tot i això, a mesura que passava el joc, es va anar perdent fluïdesa, en aquest punt, probablement pel baix ritme de joc ofensiu de l’Agramunt i pel criteri arbitral poc clar en moment de xiular certes accions de recuperació de pilota. Amb tot això, es va aconseguir distanciar-se del marcador de 3 gols a la primera part, 9-12.

El segon temps, no va portar molt canvis, i si ve, va ser de gol a gol, van començar a recuperar pilotes de manera consecutiva, van permetre a les groc-i-negres, distanciar-se del marcador definitivament, fins el final 19-25.

Attachment

2017-10-08-PHOTO-00031943

Leave a Comment

(required)

(required)